godaddy promocode

dominos offer today

flipkart promo code

globalnin

Keramički procesori – Zlato je u keramici

Kako-skinuti-zlato-sa-čipova-2015

Za sve koji se bave rafiniranjem ili kojima je posao Reciklaža elektronskog otpada, trebali bi znati neke stvari o keramičkim procesorima i gdje se zlato nalazi u njima.

zlato-u-keramickim-procesorima

Keramički procesori su vjerovatno najisplativiji elektronski otpad za reciklažu, odnosno vađenje zlata.Oni imaju vidljivo pozlaćene pinove, konektore, sa većim mikronima nego ostali otpad. Zlato na pinovima je vidljivo ali zlato što se nalazi unutar procesora i unutar keramike je u većim količinama nego što je poznato.

Ovaj članak objavljujemo na inicijativu čitatelja koji se bavi rafiniranjem-rafinacijom zlata iz elektronskog otpada već duže vrijeme.

On kaže: ” Zlato je u keramici i nakon zlatotopke keramiku ne bacajte nego keramiku usitnite i stavite u zlatotopku i iznenadit ćete se koliko u keramici ima zlata….jer su spoj pinova do jezgre kroz keramiku zlatne niti.

Razmislite šta spaja pinove na keramici do jezgre procesora? Ja keramiku meljem redovito i dobijem više zlata nego od samih pinova keramičkih procesora. To je “TAJNA” koju bi svi trebali znati.”

Ljudi slome keramički procesor i ostalo nakon zlatotopke bace a najveći dio zlata je u slojevima keramike.

Ne bacajte keramiku!!!

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *